De aanpak van Happy Mindful Us

Samen gaan we op weg naar de mooiste plekjes en wandelen we door inspirerende natuurgebieden.

Onderweg zal de ik ontspanningsoefeningen begeleiden zodat je gedachtestroom over randzaken weer onder controle komt.
Vervolgens kunnen we met algemene of persoonlijke vraagstukken aan de slag gaan. We onderzoeken wat je boeit, inspireert en wat je eventueel belemmert.

Wanneer de wandeling een persoonlijk karakter heeft, kunnen we vooraf bespreken waar je in de wandeling aan wilt werken. Ik maak dan een op maat gemaakt programma.
Wanneer je mee gaat in de groep zal ik je telkens uitnodigen om je ervaringen te delen en te bespreken. Dit is geen must, maar het kan verhelderend werken om je ervaringen te verwoorden en te delen.

Je zult na de wandeling een positieve en inspirerende ervaring rijker zijn. Je krijgt aantal tools mee welke je direct kunt toepassen in het dagelijks leven. De ervaring van de wandeling is er op gericht dagelijks je inspiratie tot leven te bevorderen.

Maak kennis met de door mij gebruikte methodes:

Lifecoaching

Lifecoaching HMU is een persoonlijke manier van begeleiden met als doel persoonlijke ontwikkeling en groei op vele gebieden van het leven, zoals; persoonlijk ontwikkeling (...)

Inspiratiewandelingen

Een inspiratiewandeling heeft tot doel weer in contact te komen met de diepere lagen van jezelf waar je vaak door het drukke, jachtige leven van vervreemd bent.

Zelfcompassie

Zelfcompassie is een innerlijke kracht die ons in staat stelt vollediger mens te zijn, onze tekortkomingen te erkennen, ervan te leren, en noodzakelijke veranderingen aan (...)

Mindfulness

Mindfulness wordt vaak beschreven als gewaar zijn oefening die zijn basis vindt in de meditatie traditie van het Boeddhisme. Het is de oefening om ons bewustzijn te brengen (...)

Neem contact met me op.

Heb je een vraag of wil je een bericht achterlaten? Je kunt me bellen, mailen of een bericht achterlaten in het contactformulier.

06 834 429 59

Happy Mindful Us, Wallenbergstraat 19, 3882 HA Putten

michel@endlessgifts.nl