Wanneer is een Inspiratiewandeling iets voor jou?

 

  • Wanneer je in een prachtige omgeving even stil wilt staan bij jezelf.
  • Als je sluimerende levensvragen hebt waar je nog geen antwoord op hebt gevonden.
  • Wanneer je dagelijks stress ervaart en het gevoel hebt hier geen controle over te hebben.
  • Wanneer je jezelf weer wilt zien voor wat je bent. Een prachtig mens, op weg in het leven.
  • Als je weer in contact wilt komen met de diepere emotionele lagen van jezelf. Contact met de delen die soms niet voldoende aandacht krijgen.
  • Wanneer je inzichten wilt krijgen in jouw drijfveren en overtuigingen die je positief maar ook negatief kunnen beïnvloeden, waardoor je wellicht minder van het leven kunt genieten van moment tot moment.
  • Gewoon wanneer je jezelf een cadeautje wilt geven om eens helemaal tot rust te komen.

Maak kennis met de door mij gebruikte methodes:

Lifecoaching

Lifecoaching HMU is een persoonlijke manier van begeleiden met als doel persoonlijke ontwikkeling en groei op vele gebieden van het leven, zoals; persoonlijk ontwikkeling (...)

Inspiratiewandelingen

Een inspiratiewandeling heeft tot doel weer in contact te komen met de diepere lagen van jezelf waar je vaak door het drukke, jachtige leven van vervreemd bent.

Zelfcompassie

Zelfcompassie is een innerlijke kracht die ons in staat stelt vollediger mens te zijn, onze tekortkomingen te erkennen, ervan te leren, en noodzakelijke veranderingen aan (...)

Mindfulness

Mindfulness wordt vaak beschreven als gewaar zijn oefening die zijn basis vindt in de meditatie traditie van het Boeddhisme. Het is de oefening om ons bewustzijn te brengen (...)

Neem contact met me op.

Heb je een vraag of wil je een bericht achterlaten? Je kunt me bellen, mailen of een bericht achterlaten in het contactformulier.

06 834 429 59

Happy Mindful Us, Wallenbergstraat 19, 3882 HA Putten

michel@endlessgifts.nl