Het is alweer een paar maanden geleden dat ik een Mindfulness Inspiratie wandeling heb gedaan met Michel Boerdam en ik ervaar nog steeds het inzichten van die wandeling. Een echte aanrader en een ervaring die ik iedereen gun!

Diana Morren – Boekhoudkundig medewerker, Putten

Dankzij de mindfulness cursus die ik bij Michel heb mogen volgen, heb ik geleerd meer in het nu te leven. Daarnaast om bewuster te zijn van stress en minder stress te ervaren en/of deze te verminderen door meditatie. Ik heb geleerd meer te genieten van de kleine, maar vele mooie dingen en momenten in mijn leven. Wat een waardevolle cursus was dit!

Anne-Mariek– Bedrijfsleider // Mindfulness training

Na het overlijden van mijn moeder kwam ik, de volgende dag, in een emotioneel, chaotische toestand bij Michel voor een mindfulness wandeling. Het was fijn met hem te praten en de oefeningen te doen maar mijn hoofd zat heel erg vol. Verdriet, boosheid en teleurstelling…

Een paar dagen later ben ik bij Michel geweest voor een behandeling, praten, vergevingsoefening, chakra en aura- behandeling. Ik kwam moe maar met een heel ander gevoel thuis. Die nacht werd ik wakker met mooie inzichten. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik samen met zussen en broer afscheid heb kunnen nemen van onze moeder zoals zij dat verdiende!

Wat ben ik dankbaar en blij dat ik juist op die dag een wandeling gepland had staan en dat Michel mij alles op een andere manier kon laten bekijken.

Dit was een zeer waardevolle behandeling voor mij!!!

Bernadette Westing – Laborant // Lifecoaching

Vandaag nog vroeg in het jaar, wat frisjes maar met een heerlijk zonnetje voor het eerst een mindfulness wandeling met Michel gedaan. Wat een bijzondere ervaring. Inmiddels heb ik mijn angst overwonnen en de stap durven zetten te gaan mediteren. Hierdoor kan ik in stressvolle periodes echt tot rust te komen wat mij voorheen nooit lukte. Voor mij heeft dit zeker wat deuren geopend, ook naar de spirituele wereld en zal de wandeling dan ook echt aan iedereen aanbevelen. Nogmaals bedankt Michel, je bent een topper!!

Jasper Wit – Manager logistiek, Rotterdam // Inspiratiewandeling

Vandaag was een bijzonder mooie dag.
Onder leiding van Happy Mindful Us een inspiratie wandeling gemaakt. Michel weet op een fijne en professionele manier de gevoelige snaar boven te krijgen waardoor ik mooie inzichten heb gekregen. Echt een cadeautje voor mezelf en iets wat ik iedereen kan aanraden!

Ilonka Mulder – Ondernemer gezondheidszorg // Inspiratiewandeling

Vanmorgen een mindfulness inspiratiewandeling gedaan bij Michel Boerdam van 4 uur lang! Ik kan dit echt iedereen aanbevelen.. Als je zit met levensvragen, de verbinding tussen gevoel en ratio (weer) wilt opzoeken, als je je bewust wilt worden van je onderbewuste gevoelens of “gewoon” wilt aarden is deze wandeling een openbaring vol inzichten! Thuiskomen bij jezelf kan ik het noemen…smile

Er worden veel oefeningen gedaan gedurende de route die wordt afgelegd, deze maken je bewust van waar je NU staat en waar het nu werkelijk om draait in je leven. Michel weet je uit te dagen jezelf echt te zien én te voelen, reflecteert tactvol en legt zijn visie heel bekwaam en onderbouwt uit.
Kortom een cadeautje voor jezelf om mee te nemen op je levenspad. Dank je wel Michel . Je bent een topper!

Karin – Voedingsconsulent // Mindfulness wandeling

Een inspiratie-walk van 4 uur met Michel Boerdam, wat een bijzondere belevenis. Ik kwam om te bekijken of dit iets kan toevoegen aan onze vocalisten en dat antwoord is me duidelijk.. JA. Maar ik wist niet dat ik zelf ook inzichten zou krijgen die ik niet aan zag komen. Prachtige Bosrijke en heide omgeving in Ermelo, super relaxte gesprekken, oefeningen en openbaringen… een echte aanrader. Een prachtig cadeau aan jezelf.

Robin van Beek – Zangcoach, entertainer, ondernemer // Inspiratiewandeling

Ik heb vandaag een inspiratie wandeling van ruim 4!! uur gemaakt in een schitterende omgeving en ik moet dit even met jullie delen omdat ik geloof dat meer mensen hier baat bij kunnen gaan hebben! Zit jij privé of zakelijk met belangrijke vraagstukken waar je even geen antwoord op vindt? Of voel je niet de ruimte om naar de antwoorden te zoeken omdat je voornamelijk in je hoofd zit? Ervaar je stress of gejaagdheid? Maak eens een wandeling met Michel.
Michel is een waanzinnig inspirerende man met een bijzonder verhaal, stelt de juiste vragen en heeft mooie tools om jou dichter bij het antwoord te brengen! Thx Michel, ik heb er waanzinnig veel van geleerd!

Manon Wouters – Zangcoach en zangeres // Inspiratiewandeling

Het bewust met je mind bezig zijn is altijd iets wat mijn interesse heeft gehad. Dus dé motivatie om deze training te gaan volgen. Michel neemt je me in alle facetten van het mindfulness. Van meditatie tot persoonlijke begeleiding coacht Michel op een bevlogen manier. Soms overenthousiast maar altijd met je juiste bedoelingen!

Harriet Verbeem – Verpleegkundige // Mindfulness

Ik heb bij Michel hele fijne Mindfulness bijeenkomsten gehad. Ik kan niet zeggen dat ik alles nu in één keer kan maar ik heb zeker veel inzichten gehad en er veel van geleerd! Achteraf heb ik meer geleerd dan ik dacht.

Bea Helsdingen – Ouderenzorgmedewerker // Mindfulness

Ik ken Michel al een aantal jaren en hij heeft mij door een aantal lastige periodes heen geholpen. Hij heeft mij laten inzien dat gedachtes geen feiten zijn en we zelf bepalen hoe we over onze gedachtes denken. Door zijn 8-weekse mindfulness cursus en inspiratiewandeling confronteert hij je met je eigen ingebakken vooronderstellingen over jezelf. Ik kwam erachter dat veel van mijn gedrag aangeleerd is een uitkomst van mijn belemmerende gedachtes. Dit heeft enorm geholpen om mij beter en zelfverzekerder te voelen.

Michel is een hiernaast een coach met zelf ook veel levenservaring en bordenvol kennis. Hij deelt zijn kennis en ervaring vanuit het pure belang voor de ander. Dus zoek je een pure oprechte boeddha in levende lijve en wil je graag dichter bij jezelf komen, is Michel Boerdam de goede coach voor jou. Ik vind het een prettige, rustige en oprechte coach om les van te morgen krijgen.

Kim Berger – Financieel consultant // Mindfulness

Mindfulness zorgt ervoor dat je stopt met piekeren, minder stress ervaart, effectiever werkt en lekkerder in je vel komt te zitten.

Daar was ik naar op zoek en heb het gevonden.

Het is niet makkelijk om het dagelijks in je leven toe te passen en dat vergt veel tijd en aandacht maar dat is het zeker waard.

Ik vond deze cursus Inspirerend , de lesstof, de opbouw en hoe deze ook zo gegeven werd door Michel Boerdam.

Michel is een gedreven positief persoon die je motiveert en prikkelt en die lesstof begrijpelijk kan overbrengen. Ik vind het echt een aanrader voor een ieder als je opzoek ben naar balans en rust in je leven. Dank je wel Michel voor deze ervaringen die ik met jou heb mogen beleven.

Wim Brand – Directeur uitzendorganisatie

Maak kennis met de door mij gebruikte methodes:

Lifecoaching

Lifecoaching HMU is een persoonlijke manier van begeleiden met als doel persoonlijke ontwikkeling en groei op vele gebieden van het leven, zoals; persoonlijk ontwikkeling (...)

Inspiratiewandelingen

Een inspiratiewandeling heeft tot doel weer in contact te komen met de diepere lagen van jezelf waar je vaak door het drukke, jachtige leven van vervreemd bent.

Zelfcompassie

Zelfcompassie is een innerlijke kracht die ons in staat stelt vollediger mens te zijn, onze tekortkomingen te erkennen, ervan te leren, en noodzakelijke veranderingen aan (...)

Mindfulness

Mindfulness wordt vaak beschreven als gewaar zijn oefening die zijn basis vindt in de meditatie traditie van het Boeddhisme. Het is de oefening om ons bewustzijn te brengen (...)

Het is alweer een paar maanden geleden dat ik een Mindfulness Inspiratie wandeling heb gedaan met Michel Boerdam en Ik ervaar nog steeds het inzichten van die wandeling. Een echte aanrader en een ervaring die ik iedereen gun!

Dankzij de mindfulness cursus die ik bij Michel heb mogen volgen, heb ik geleerd meer in het nu te leven. Daarnaast om bewuster te zijn van stress en minder stress te ervaren en/of deze te verminderen door meditatie. Ik heb geleerd meer te genieten van de kleine, maar vele mooie dingen en momenten in mijn leven. Wat een waardevolle cursus was dit!

Na het overlijden van mijn moeder kwam ik, de volgende dag, in een emotioneel, chaotische toestand bij Michel voor een mindfulness wandeling. Het was fijn met hem te praten en de oefeningen te doen maar mijn hoofd zat heel erg vol. Verdriet, boosheid en teleurstelling... Een paar dagen later ben ik bij Michel geweest voor een behandeling, praten, vergevingsoefening, chakra en aura- behandeling.

Vandaag nog vroeg in het jaar, wat frisjes maar met een heerlijk zonnetje voor het eerst een mindfulness wandeling met Michel gedaan. Wat een bijzondere ervaring. Inmiddels heb ik mijn angst overwonnen en de stap durven zetten te gaan mediteren.

Vandaag was een bijzonder mooie dag. Onder leiding van Happy Mindful Us een inspiratie wandeling gemaakt. Michel weet op een fijne en professionele manier de gevoelige snaar boven te krijgen waardoor ik mooie inzichten heb gekregen. Echt een cadeautje voor mezelf en iets wat ik iedereen kan aanraden!

Vanmorgen een mindfulness inspiratiewandeling gedaan bij Michel Boerdam van 4 uur lang! Ik kan dit echt iedereen aanbevelen.. Als je zit met levensvragen, de verbinding tussen gevoel en ratio (weer) wilt opzoeken, als je je bewust wilt worden van je onderbewuste gevoelens of “gewoon” wilt aarden is deze wandeling een openbaring vol inzichten!

Een inspiratie-walk van 4 uur met Michel Boerdam Wat een bijzondere belevenis. Ik kwam om te bekijken of dit iets kan toevoegen aan onze vocalisten en dat antwoord is me duidelijk.. JA. Maar ik wist niet dat ik zelf ook inzichten zou krijgen die ik niet aan zag komen. Prachtige Bosrijke en heide omgeving in Ermelo, super relaxte gesprekken, oefeningen en openbaringen... een echte aanrader. Een prachtig cadeau aan jezelf.

Ik heb vandaag een inspiratie wandeling van ruim 4!! uur gemaakt in een schitterende omgeving en ik moet dit even met jullie delen omdat ik geloof dat meer mensen hier baat bij kunnen gaan hebben!

Het bewust met je mind bezig zijn is altijd iets wat mijn interesse heeft gehad. Dus dé motivatie om deze training te gaan volgen. Michel neemt je me in alle facetten van het mindfulness. Van meditatie tot persoonlijke begeleiding coacht Michel op een bevlogen manier. Soms overenthousiast maar altijd met je juiste bedoelingen!

Ik heb bij Michel hele fijne Mindfulness bijeenkomsten gehad. Ik kan niet zeggen dat ik alles nu in één keer kan maar ik heb zeker veel inzichten gehad en er veel van geleerd! Achteraf heb ik meer geleerd dan ik dacht.

Ik ken Michel al een aantal jaren en hij heeft mij door een aantal lastige periodes heen geholpen. Hij heeft mij laten inzien dat gedachtes geen feiten zijn en we zelf bepalen hoe we over onze gedachtes denken. Door zijn 8-weekse mindfulness cursus en inspiratiewandeling confronteert hij je met je eigen ingebakken vooronderstellingen over jezelf.

Mindfulness zorgt ervoor dat je stopt met piekeren, minder stress ervaart, effectiever werkt en lekkerder in je vel komt te zitten. Daar was ik naar op zoek en heb het gevonden. Het is niet makkelijk om het dagelijks in je leven toe te passen en dat vergt veel tijd en aandacht maar dat is het zeker waard.

Neem contact met me op.

Heb je een vraag of wil je een bericht achterlaten? Je kunt me bellen, mailen of een bericht achterlaten in het contactformulier.

06 834 429 59

Happy Mindful Us, Wallenbergstraat 19, 3882 HA Putten

michel@endlessgifts.nl