8+1 Weken durende cursus Mindfulness

De ‘Mindfulness training’ is een wetenschappelijk onderbouwde aandachttraining welke bestaat uit acht sessies. In een acht weken durend programma worden deelnemers stap voor stap vertrouwd gemaakt met de inzichten en vaardigheden van Mindfulness door middel van praktische oefeningen en inzichtmeditaties.

In de acht weken Mindfulness training krijg je de kans om kennis te maken met de evidence-based methode die Westerse psychologie combineert met eeuwenoude, oosterse wijsheid. De no-nonsens aanpak maakt je weerbaarder en reikt je handvaten aan voor een zachtmoedige levenshouding die je tevredener maakt.

Het biedt jou de kans om ieder moment van je leven met grotere aandacht te beleven. Je gaat meer genieten van kleine dingen, minder stress ervaren en minder piekeren. Je neemt bewustere beslissingen en je gaat beter om met tegenvallers. Uiteindelijk wordt het een andere manier van leven.

De lessen duren 2.0 tot 2.5 uur

Thuis word je begeleid door audio oefeningen en je krijgt het mindfulness werkboek waarmee gewerkt wordt en dat is samengesteld naar het voorbeeld van de 8 weekse ‘MBSR’ (mindfulness bases stress reduction) van Jon Kabatt Zin, de grondlegger van het Mindfulness stress reductie programma. Dit is over de hele wereld identiek.

De mogelijkheden

  • De lessen zijn te volgen individueel als een coaching traject
  • In een groep op locatie
  • Online in een groep of individueel

De kosten

  • Voor een individuele privétraining van acht lessen + één terugkomles of een stiltemiddag zijn de kosten 775 Euro, live of online
  • Voor groepstraining 375 Euro per persoon
  • Voor een zakelijk individueel training 1375 Euro
  • Voor een zakelijk groepstraining 550 Euro per persoon
  • Voor mensen met een aantoonbaar minimaal inkomen zijn de kosten op aanvraag.

Maak kennis met de door mij gebruikte methodes:

Lifecoaching

Lifecoaching HMU is een persoonlijke manier van begeleiden met als doel persoonlijke ontwikkeling en groei op vele gebieden van het leven, zoals; persoonlijk ontwikkeling (...)

Inspiratiewandelingen

Een inspiratiewandeling heeft tot doel weer in contact te komen met de diepere lagen van jezelf waar je vaak door het drukke, jachtige leven van vervreemd bent.

Zelfcompassie

Zelfcompassie is een innerlijke kracht die ons in staat stelt vollediger mens te zijn, onze tekortkomingen te erkennen, ervan te leren, en noodzakelijke veranderingen aan (...)

Mindfulness

Mindfulness wordt vaak beschreven als gewaar zijn oefening die zijn basis vindt in de meditatie traditie van het Boeddhisme. Het is de oefening om ons bewustzijn te brengen (...)

Neem contact met me op.

Heb je een vraag of wil je een bericht achterlaten? Je kunt me bellen, mailen of een bericht achterlaten in het contactformulier.

06 834 429 59

Happy Mindful Us, Wallenbergstraat 19, 3882 HA Putten

michel@endlessgifts.nl